HORECA

Med passion, kompetens och ständigt fokus på kvalitet och nytänkande levererar vi vin, sprit och alkoholfritt till HORECA.

Vårt sortiment för HORECA är noga utvalt och breddat så att vi kan erbjuda produkter till hotell, restauranger, barer, cateringföretag och detaljhandel. Vi erbjuder allt från entry-level produkter till premium produkter och arbetar även med private labels om du gärna vill ha ditt eget namn på menyn. Vår produktportfölj innehåller bland annat rött vin, vitt vin, sött vin, grappa, vodka, likör och alkoholfritt.

Vi ser det som en utmaning att hitta nya spännande produkter som är unika för sin genre och därmed kunna ge dig en fördel genom att kunna erbjuda dina kunder ett spännande sortiment som skiljer sig från det vanliga. Återupptäckta druvtyper, innovativa produktionsmetoder, nya blandningar och riktigt bra produktdesign står högt på kriterielistan när vi väljer produkter till vårt restaurangsortiment. Hör av dig så tar vi gemensamt fram en produktstrategi som passar din verksamhet.