Samarbetspartners sökes

Obrini Beverage Company är ett ungt, innovativt och expansivt företag inom dryckesbranschen som med passion, kompetens och ständigt fokus på kvalitet, erbjuder vin och övriga drycker till den svenska marknaden.

Våra kunder är Systembolaget, restauranger, barer, hotellkedjor och dagligvaruhandel. Vin är vår största produktkategori men vi har även andra alkoholhaltiga drycker och alkoholfria alternativ. Vårt sortiment växer stadigt och vi är ständigt på jakt efter nya produkter med rätt egenskaper, kvalitet och pris. Vårt fokus ligger på italienska produkter och vi har även lokalt kontor i Piemonte.

Vi är övertygade om att en hållbar verksamhet är baserad på passion, kompetens och kvalitetsfokus. Dessutom krävs en stor portion uthållighet och en stadig blick mot nya horisonter. Vi sätter stort värde på långsiktiga relationer med både våra producenter, våra kunder och samarbetspartners. Nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för marknaden genomsyrar vår verksamhet.

Vi är i en tillväxtfas och söker samarbetspartners för försäljning mot HORECA-marknaden över hela Sverige. 

Du arbetar självständigt i eget företag med hela vår produktportfölj på provisionsbasis. Ditt fokus kommer ligga på försäljning och vi ger dig en bra grund att stå på med ett välutvecklat koncept där vi tar hand om alla centrala funktioner som marknad, inköp etc.

Vi värdesätter social kompetens, affärsmässighet och flexibilitet högre än formell utbildning. Självklart underlättar det om du har kunskaper inom dryck i allmänhet och vin i synnerhet men framförallt är det viktigt att du har ett stort intresse för dryckesvärlden. Vi förutsätter att du har lätt för att uppfatta och utveckla affärsmöjligheter, är positiv och snabbt kan anpassa dig i olika kundsituationer. Är du redan egenföretagare inom försäljning, mot HORECA eller annan bransch, är det ett stort plus.

Är du intresserad av att arbeta tillsammans med oss hör du av dig till info@obrinibevco.se eller ring Niclas på 0708-99 01 89.