J.Gasco

Historien om J.Gasco startar långt tillbaka, där myt och verklighet vävs samman.

Vi vet inte om det verkligen var han som uppfann den första cocktailen men vad som är säkert är att om du satt i den bästa baren i New York i mitten av 20-talet, skulle du säkert ha hittat honom serverande de bästa drinkarna i stan, outtröttligt förfinande ingredienserna till din drink.

Han återvände till Italien och tog med sig det mest värdefulla han hade, den första guiden någonsin för den Amerikanska Bartendern; hundratals recept, många knep och en oförglömlig mänsklig tupp tryckt på omslaget. Legenden berättar att det var denna märkliga varelse som i en dröm, gav honom den ultimata idéen: endast med de bästa italienska ingredienserna och mycket hög kvalitet, kan den perfekta cocktailen göras. Resten är historia.

”Legendary Italian Vintage drinks made using the best Italian stuff.”

Så lyder beskrivningen av dessa drycker som ner till minsta molekyl fångat essensen av Italien. Klassiska italienska smaker blandas med moderna tolkningar av flera klassiska drinkmixers och soft drinks. J.Gasco innehåller endast naturliga ingredienser och inga konstgjorda färgämnen. Produkter vars syfte är att göra det mesta av din cocktail utan att störa dess smak eller färg, vilket har visat sig vara ett vinnande koncept. Genom kvalitet, innovation och genomtänkt design tillfredsställer J.Gasco en krävande och föränderlig marknad. Produkterna har en stark anknytning till sitt Italienska ursprung, samtidigt som dem är fast förankrade i de senaste trenderna i den internationella dryckesvärlden. Produkterna tillverkas i norra Italien och ingredienserna är så långt det är möjligt närproducerade och alltid från Italienska leverantörer. Citronsmaken i lemonaden kommer till exempel från en liten odling på Sicilien.

Karaktär: Fräscha soft drinks med klassiska smaker i modern tolkning.

Passar till: Cocktailbas, sällskapsdryck och alkoholfritt alternativ.

Servering: Gärna väl kylda, som dem är eller blandade i din favoritdrink.

Smaker: Tonic, Indian Tonic, Violet Sparkling, Ginger Beer, Ginger Ale, Ginger, Lemonade, Cedrata, Elderflower, Cacao Cola, Chinotto

Kontakta oss för mer info och beställning till din restaurang, bar, café eller butik.